Your menu is empty or not selected! How to config a menu
Аи Технолоджи може да Ви помогне да се сдобиете с всичко, за да направите офиса си комфортен, стилен и ултра модерен! При нас ще откриете богато разнообразие от канцеларски материали, офис консумативи и офис техника, копирни машини, принтери, тонер касети, мастила и копирна хартия. Съзнавайки значимостта на всеки клиент, за нас е от огромно значение да предложим гаранция за качество и паралелно с това да участваме отговорно в процеса на обслужване на всеки клиент – от момента на възникване на неговите потребности и консултирането при вземане на решение за покупка, през инсталация на устройствата и обучението за работа с тях, до гаранционното и следгаранционно обслужване с цел да се осигури безпроблемна работа на техниката.
Нашето бурно технологично развитие и квалифицираните кадри, с които разполагаме са в основата на успеха и доверието, което сме изградили с водещите световни производители на компютърна и офис техника: A-Data, A4TECH, Acer, Acme, AIPTEK, AMD, ANTEC, Apple, Asrock, Asus, Canon, Canyon, CREATIVE, D-Link, Daotech, Dell, Delux, DEVELOP, Eizo, Emtec, Forton, FOXSKY, Genesis, Genius, Gigabyte, Hama, Hewlett-Packard, IBM, Intel, Kingston, LENOVO, Logitech, Microsoft, RAPOO, Samsung, SANDISK, Toshiba, TP-Link, ViewSonic и много други.
Големият асортимент от офис аксесоари и фирмени офис консумативи, които ще намерите в нашият онлайн магазин ще Ви помогнат да стартирате, допълните или развивате бизнеса си непрекъснато, стабилно и успешно.

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]