1700 София, кв. Студентски град
бл. 58, вх. В
+359 895 703 615
office@aitech-bg.com
support@aitech-bg.com

Офис поддръжка

Цялостни IT решения за Вас и Вашият бизнес!


Екипът ни от специалисти е изцяло посветен на процеса на подпомагане на нашите клиенти да осъществяват по-ефективно своя бизнес. „Аи Технолоджи“ ЕООД Ви предлага богато разнообразие от услуги:

  • Компютърни услуги на адрес в дома или офиса 
  • Цялостна софтуерна и хардуерна диагностика
  • Инсталации и преинсталации на софтуер
  • Сървърни инсталации
  • Поддръжка на Linux и Microsoft сървъри
  • Абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника за фирми и частни лица
  • Изграждане на онлайн магазини, интернет страници и корпоративни уеб сайтове

От нас ще получите подкрепата и стремежа да бъдете по-проницателни по отношение на Вашите бизнес дейности и да им осигурите дълготрайна полза чрез автоматизиране на основните бизнес процеси. За всичко това ще се погрижим ние, с нас ще получите откровен диалог и изпълнение на това, което обещаваме! Не забравяйте, че за да изградите печеливш бизнес е необходимо той да работи за Вас, а не обратното. Нашите клиенти са нашият най-ценен ресурс, затова държим те да се развиват постоянно и да навлязат в глобалната мрежа бързо, ефективно и изгодно!


Качествена офис поддръжка от сервиз за компютри в София, Студентски град, диагностика, преинсталации и инсталации на супер цени
Офис поддръжка, продажба на офис техника и консумативи за принтери, копирни машини и мултифункжционални устройства

Абонаментна поддръжка

Ако решите да се възползвате от нашата абонаментната поддръжка Вие ще получите качествена и професионална компютърна поддръжка от нашите IT специалисти на място във вашия дом или офис.
Кога се препоръчва да използвате услугата „Абонаментна поддръжка„: Абонаментната поддръжка е препоръчителна за Вас и Вашият бизнес в случай, че имате офис или друг търговски обект, за които безпроблемната работа на компютърните системи е от голяма важност. Освен на компютърни системи, ние Ви предлагаме и поддръжка на друга мултифункционална техника като принтери, скенери, факс, и всякакви други периферни устройства.


Дистанционна поддръжка

Отдалечена поддръжка – този вид поддръжка е подходящ и се препоръчва в случай на възникване на софтуерен проблем, който се нуждае от бърза и навременна реакция. Дистанционната поддръжка през Интернет е подходяща най-вече за по-малките населени места, на които не може да се осигури присъствие на наш специалист на място, препоръчва се и при клиенти с преносими компютри, които пътуват често, и не на последно място за компютърни системи, за които времето за реакция при възникнал проблем трябва да бъде сведено до минимум.