Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Кои сме ние

Нашата история Аи Технолоджи“ ЕООД е доказала се във времето фирма, развиваща своята дейност в областта на ИТ услугите и технологиите. Ако Вие сте модерно мислеща малка или средна компания, със стремеж за развитие, при нас ще получите надеждни и достъпни решения за Вашият бизнес.

Философия

Нашата фирмена философия е насочена към задоволяване на непрекъснато нарастващите потребности на клиентите в този динамичен свят. Ai Technology се стреми към мобилизиране и автоматизиране на всеки бизнес процес свързан с Вашето бизнес развитие и израстване.

Мисия

Нашата мисия е да бъдем Вашите надеждни ИТ партньори, да Ви предоставим най-добрите от добрите решения, които да подкрепят Вашите бизнес нужди и да Ви помогнат във Вашето технологично развитие. Ние разработихме процес, който осигурява всичко, от което се нуждае малкия и средния бизнес… От поддръжка на офис техника, консумативи и изграждане на сървъри и мрежи до изработка на интернет страници, фирмени и корпоративни сайтове и онлайн магазини. Качество и надеждност от Ai Technology

Ние притежаваме сервиз за компютри, лаптопи, монитори, принтери, таблети и други електронни устройства от бързо развиващият се свят на техниката. Като потенциални потребители на иновативни идеи и технологии, ние ще Ви предложим най-съвременните иновации в IT областта, с които ще бъдете крачка напред във всяко бизнес отношение.

Всеки бизнес е толкова добър, колкото са добри клиентите, които обслужва! Всеки клиент на Ai Technology Ltd. се ползва с привилегиите да бъде консултиран при ремонт или покупка на нов лаптоп, настолен компютър или прилежащите компютърни аксесоари от високо квалифициран специалист. Нашите дългосрочни отношения с клиентите ни се крепят на изграденото през годините доверие и прозрачността, която предлагаме на всеки един от етапите на обслужване или консултиране.

В ерата на бързо развиващите се технологии, Аи Технолоджи се стреми към непрекъснато подобряване на качеството на предлаганите услуги. В централният ни сервиз и магазин в кв. Студентски град, ще получите качествено обслужване,  ще намерите чисто нови и втора ръка лаптопи и компютри на водещи марки като Acer, Asus, Toshiba, Dell, HP, Lenovo и други. И не на последно място, всеки от нашите консултанти ще Ви помогне и посъветва в избора на лаптоп, компютър или компютърна периферия и ще Ви даде безплатна консултация относно всички въпроси, които Ви касаят.

Отлична поддръжка (отдалечен контрол)

Безплатна консултация Свържете се с нас по телефона или ни изпратете запитване на нашият и-мейл. Ние сме на Ваше разположение и ще Ви помогнем винаги когато имате нужда!

24 / 7 Онлайн чат На всеки неразрешим за Вас въпрос – Ai Technology предлага решение! Пишете ни и задавайте своите въпроси 24/7 и ние ще Ви отговорим при първа възможност!

    [contact-form-7 404 "Не е намерен"]