Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Започни своя проект сега

Ние ще ти помогнем да реализираш своя бизнес план – бързо, лесно и безпроблемно.

Започни своя бизнес Онлайн

Можете да създадете онлайн присъствие на вашата фирма по няколко начина. Разгледайте всички опции за популяризиране на бизнеса Ви онлайн и изберете това, което работи най-добре за вас.

Ако си мислите за стартиране на онлайн бизнес, създаване на онлайн магазин, фирмен уебсайт или въобще за изграждане на уеб присъствие във виртуалното пространство, имате голяма възможност да увеличите шансовете си за успех.

В края на краищата, Вашият сайт е лицето на вашия бизнес онлайн. Ние ще Ви помогнем в :Изграждане и конфигуриране на офис мрежи и сървъри Изграждане на фирмени и корпоративни уеб сайтовеЕксклузивен уеб дизайн SEO оптимизация Цялостна поддръжка Закупуване на уеб хостинг и домейн

Мисията, към която се придържаме е винаги да се стремим към професионализъм и задоволяване на нуждите на нашите клиенти. Ние смятаме, че в основата на успеха на всяка модерно мислеща организация е Интернет. Именно затова помагаме на нашите бизнес клиенти да навлязат в глобалната мрежа бързо, ефективно и изгодно.

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ 

 Определете Вашите нужди

Ние ще Ви помогнем да реализирате Вашият бизнес план. Ако сте малко, средно или новостартиращо предприятие, Ai Technology ще се погрижи за осъществяване на Вашата идея.

Какво се изисква от клиента?

Единственото, от което се нуждаем е Вашата ясно поставена цел и желание – всичко останало е в наши ръце. Доверете ни се и превърнете Вашият план в реалност!

 Намерете подходящото решение 

Ai Technology Ви предлага разнообразие от услуги за дома, офиса и бизнеса:

 Професионализъм и коректност

Като съвременна и модерно мислеща организация, ние Ви предлагаме иновативни софтуерни и хардуерни решения на най-конкурентни цени!

УЕБ ДИЗАЙН

Планиране

Етапът на планиране, е може би най-важният етап при изграждането на интернет страница, защото това, което бъде дискутирано и впоследствие решено, поставя сцената за реализация на целия проект.

Проектиране и Дизайн

Етапа на проектиране обикновено включва превръщане на информацията, описана в етапа на планиране – в реалност. Основният материален резултат е визуално представяне с ексклузивен дизайн.

 Разработка от нашите специалисти

Разработката на един уеб сайт включва в по-голямата си част програмна работа и управление на съдържанието на страницата от нашия екип или от екип на клиента. Аи Технолоджи дава възможност на своите клиенти да участват пряко в създаването на проекта и гарантира прозрачност на всеки етап от изработката.

 Стартов етап

Целта на този етап е да се подготвят и представят основните настройки и визуализацията на сайта. Това изисква окончателен подбор и избор на уеб дизайн, набор от изображения, страници и публикации, които впоследствие ще бъдат предадени за програмиране.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА

On-page SEO

За всеки онлайн бизнес е от изключителна важност, той да се намира на предни позиции в търсачки като Google, Yahoo, Bing и др. Оптимизирането на съдържанието за търсене включва системни задачи като: анализиране и използване на ключови думи и словосъчетания, разпознаваемост, четимост и уникалност на текста и др.

Постепенно развитие и поддръжка

Както всяко друго нещо, така и информационните технологиите се нуждаят от навременна поддръжка, за да може всичко да е в крак с новостите. Ние от „Ai Technology“ Ви предлагаме цялостно решение при нужда от: изграждане на структурни кабелни системи (СКС), сървъри и офис мрежи

ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪРВЪРИ И ПОДДРЪЖКА

Нашата отлична поддръжка Ви предоставя всички аспекти на монтаж, отстраняване на проблеми, обслужване, ъпгрейди, и поддръжка за проектите, които предприемаме. Ние сме на разположение, за да отговорим изцяло на всички Ваши потребности и въпроси. Можете да се свържете с нашият екип по всяко време посредством нашата контактна форма.

ВСЕ ОЩЕ НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ СОБСТВЕН УЕБ САЙТ?

[videoplay]

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАС!

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]